Romanian - Zaunergroup
DEEN

Zauner Romania

ZAUNER ROMANIA face parte din ZAUNERGROUP, care este un antreprenor austriac din domeniul mecanic, care lucrează în toată Europa și este partenerul dumneavoastră pentru inginerie, servicii de construcții și instalații mecanice.

ZAUNER ROMANIA a fost fondată în anul  2003, astfel avem o experiență dovedită de aproape 20 de ani în livrarea de proiecte sigure și de înaltă calitate clienților noștri din industria energetică, petrolieră – rafinării, industria chimică, domeniul incineratoarelor de deșeuri sau fabricilor de baterii. Punem un accent puternic pe fabricarea în afara șantierului, folosind capacitățile noastre puternice în BIM și construcții digitale.

Despre noi

ZAUNER ROMANIA S.R.L. cu peste 300 de angajați în prezent, suntem unul dintre cei mai mari și mai de succes angajatori în construcția de instalații industriale din România.

Pentru a valorifica la potențial maxim atât resursele umane, cât și poziționarea geografică oferită de România, compania noastră deține două puncte de lucru pe teritoriul acestei țări:

  • Sediul central în Satu Mare, unde se realizează producția de prefabricate pe o suprafață de 15000 mp;
  • Biroul tehnic în Ploiești, unde o echipă de specialiști ne oferă sprijin competent în toate fazele unui proiect.

De le conceptul inițial și proiectare la asamblare, instalare, punere în funcțiune, până la operații de service și întreținere, le oferim clienților noștri o gamă largă și diversă de servicii în toată Europa.

Dezvoltarea Resurselor Umane

Resursele umane are o valoare centrală pentru compania noastră, contribuie direct la dezvoltarea acesteia.

Dorim să valorificăm resursele umane, NU să exploatăm! Punem accent pe dezvoltarea profesională al angajaților noștri, organizând diferite evenimente, care să mențină calitatea înaltă a muncii, dar și atmosfera familiar în fiecare zi.

Școală de sudură

Vestea cea mai bună pentru toți cei care se pregătesc să devină sudori este faptul că aceasta este una dintre cele mai căutate meserii de pe piață.

Școala noastră de sudură Zauner Romania și-a deschis porțile în anul 2008, începând cu această dată, organizăm periodic cursuri de formare profesională în meseria de SUDOR. Pregătirea profesională cuprinde studiul sudurii WIG (141) în CARBON și INOX. Dacă vrei să devii SUDOR, ai nevoie de calități specifice și de o pregătire specială, dar beneficiile financiare vor fi pe măsura eforturilor tale.

 

Curs de perfecționare

Evoluția tehnologiei influențează și domeniul sudurii, iar noi ne adaptăm constant. Sudarea orbitală este un proces tehnologic automatizat. După montarea capului de sudură și ajustarea parametrilor, procesul este complet automat. Oferim cursuri avansate in domeniul sudarii orbitale.

Aruncați o privire la Școală de sudură

Atelier nou Satu Mare

Zauner Romania este în creștere!

Acesta este și motivul pentru care am început o nouă investiție, construcția unui nou atelier și birou administrativ în Satu Mare. În aceasta unitate vom realiza producția prefabricatelor, astfel oferind clienților noștri creșterea productivității procesului de construcție, menținând totodata cerințele deosebit de exigente privind calitatea și siguranța.

Pe 1 Noiembrie 2021 am început lucrările pe șantier și de atunci ne ținem de programul stabilit. Vă prezentăm câteva momente surprinse pe șantier în ultimele 5 luni.

Atelier nou în desfășurare

ZAUNER ROMANIA S.R.L
Str. Aurel Vlaicu nr. 72
RO-440122 Satu Mare
Tel: +40 (0) 361-420550
Fax: +40 (0) 361-429538
E-Mail: office@zaunergroup.com